Gå till sidans huvudinnehåll

Börja planera digitalt

När en begravning ska planeras är det många beslut som ska fattas. Som förberedelse inför mötet med oss kan ni därför påbörja planeringen hemifrån. Då har vi något att utgå från när vi tillsammans ska skapa en vacker och minnesvärd begravning.

Inga rätt eller fel

Det finns inga rätt eller fel när man planerar en begravning. Och när planeringen av ceremonin ska göras behöver ni inte ha svar på alla frågor. Vissa beslut kräver mer tid och fundering, medan andra är lättare att ta.

Påbörja planeringen av begravningen hemifrån

Vid planeringen av en begravning vill man ofta få till ett personligt avsked. Trots att man stått en person nära kan det vara svårt.

Begravningsplanereraren gör det möjligt för alla närstående att dela tankar och idéer med varandra inför vårt planeringsmöte. Det är många beslut som ska fattas och förhoppningsvis kan begravningsplaneraren göra det lite enklare att fatta beslut kring viktiga frågor.

Börja planera

Ta del av vårt sortiment och inspireras av de valmöjligheter som finns. Ni behöver inte ha bestämt er kring allt innan vi ses. Det som känns lite svårare kan vi ordna i vårt möte.

Bild för Börja planera

Hör av er till oss vid frågor

Tveka inte att kontakta oss om det finns något ni funderar över. Vi hjälper gärna till, både när det gäller att svara på frågor och berätta om vilka olika möjligheter som finns. Tillsammans skapar vi en vacker och minnesvärd begravningsceremoni, precis som ni vill ha den.