Kontakta oss dygnet runt: 0491-84050
Kontakta oss dygnet runt

Wikholms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå som bygger vår verksamhet på personliga engagemang vid kundmötet samt erfarenhet och kunskap. Vi hjälper till med att ordna allt praktiskt i samband med dödsfall och tar personligt ansvar för varje uppdrag.

Vi som arbetar på Wikholms Begravningsbyrå

Anna Staaf
Anna Staaf
Kundmottagare
Monica Hultenius
Monica Hultenius
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Nellie Lagerqvist
Nellie Lagerqvist
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kontorschef

Om oss

Wikholms Begravningsbyrå kan hjälpa dig att ordna begravning, transport av avliden, beställning av gravsten eller juridiska tjänster.

Ofta finns det många frågor och ställningstaganden som man i lugn och ro vill samtala runt. Vår policy är att alla uppdrag ska få ta den tid som varje uppdrag behöver. Vi ska kunna hjälpa de anhöriga fram till alla nödvändiga beslut i den takt som de känner att de orkar och vill.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Wikholms Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Historik

Axel Heyne statar ca 1915, Heynes begravningsbyrå på Södra långgatan 3 när han kommer till Oskarshamn och driver byrån till 1946 då han säljer byrån till Hans Wikholm som sedan driver byrån till sin död 1967. När han tar över byter han namn till Wikholms begravningsbyrå.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist

Wikholms Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Wikholms Begravningsbyrå