Kontakta oss dygnet runt: 0491-84050
Kontakta oss dygnet runt

Wikholms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå som bygger vår verksamhet på personliga engagemang vid kundmötet samt erfarenhet och kunskap. Vi hjälper till med att ordna allt praktiskt i samband med dödsfall och tar personligt ansvar för varje uppdrag.

Vi som arbetar på Wikholms Begravningsbyrå

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Om oss

Wikholms Begravningsbyrå kan hjälpa dig att ordna begravning, transport av avliden, beställning av gravsten eller juridiska tjänster.

Ofta finns det många frågor och ställningstaganden som man i lugn och ro vill samtala runt. Vår policy är att alla uppdrag ska få ta den tid som varje uppdrag behöver. Vi ska kunna hjälpa de anhöriga fram till alla nödvändiga beslut i den takt som de känner att de orkar och vill.

Historik

Axel Heyne statar ca 1915, Heynes begravningsbyrå på Södra långgatan 3 när han kommer till Oskarshamn och driver byrån till 1946 då han säljer byrån till Hans Wikholm som sedan driver byrån till sin död 1967. När han tar över byter han namn till Wikholms begravningsbyrå.

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.