Kontakta oss dygnet runt: 0620-510 14
Kontakta oss dygnet runt

Våra produkter

Att skapa ett vackert och personligt avsked behöver inte vara dyrt eller krångligt. Vi erbjuder ett brett sortiment där ni kan välja mellan olika material, färger, stilar och prisklasser. Det gör att begravningen kan utformas utifrån era och den avlidnas önskemål, så att ceremonin och avslutet blir precis som ni vill ha det. Vi kan hjälpa er med inspiration och idéer om vad som är möjligt.

Kistor och urnor

Kistor och urnor finns i flera färger och material, vilket gör att ni kan anpassa ert val utifrån vad ni eller den avlidna önskar. Kistorna och urnorna kan också dekoreras med ett personligt målat motiv. Enligt begravningslagen måste det alltid finnas en kista, oavsett om det är en jordbegravning eller kremering. Läs vidare.

Begravningsblommor

Blomsterarrangemang är ett vackert och klassiskt inslag vid begravningar. Vi har långa och etablerade samarbeten med lokala florister som har stor erfarenhet av begravningsblommor. De kan hjälpa er att sätta en personlig prägel på begravningen. Läs vidare.

Programkort

Ett programkort används vid begravningen för att hjälpa gästerna att följa med under ceremonin. Kortet kan också sparas som ett fint minne av dagen. Programkortet kan utformas precis som ni själva önskar, men vi kan också ge er råd om upplägg och format. Läs vidare.

Direktsänd ceremoni

Vi erbjuder er möjligheten att välja att direktsända ceremonin, så att gästerna kan följa ceremonin digitalt och på så sätt närvara vid denna viktiga stund. Vi kan inte alltid erbjuda möjligheten att direktsända begravningen, utan detta behöver ni stämma av med er kundrådgivare. Läs vidare.

Gravstenar

Gravstenen eller minnesmärket kan utformas på olika sätt för att minnas den som gått bort. Ibland har den avlidna haft egna önskemål, andra gånger är det upp till er anhöriga att bestämma. Oavsett önskemål hjälper vi er att utforma en personlig gravsten. Läs vidare.

Ett minne för livet

Bär med er ett evigt minne av en människa ni älskat och förlorat. Vår samarbetspartner Evigt Minne skapar minnesprodukter som kombinerar svenskt hantverk med modern teknologi. Läs vidare.

Försäkringsinventering

När en person avlider finns det ofta försäkringar som inte betalas ut per automatik. Dessa försäkringar kan vara okända för de anhöriga. Vi rekommenderar därför alla att göra en Försäkringsinventering. Läs vidare.

Hjälp med att avsluta sociala medier

I dagens digitala samhälle lämnar många avlidna kvar profiler i sociala medier. För er som anhöriga kan följden bli ofrivilliga och jobbiga påminnelser. Vi kan hjälpa er att avsluta dessa profiler. Läs vidare.