Kontakta oss dygnet runt: 0620-510 14
Kontakta oss dygnet runt

Westmans Begravningsbyrå

Vi vet hur smärtsamt det kan vara att förlora en nära vän eller anhörig och hur viktigt det är att ge stöd och hjälp. Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål. Oavsett hur liten eller stor begravning du önskar ska du känna dig trygg i att allt blir som du vill ha det. Efter att vi på Westmans begravningsbyrå tillsammans planerat begravningen är det dina önskemål som styr vårt arbete. Med kunskap, omsorg och ansvar tar vi hand om allt som måste göras – med målet att begravningen ska bli ett vackert minne för livet.

Vi som arbetar på Westmans Begravningsbyrå i Sollefteå

 

i
Peter Hirdling
Peter Hirdling
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd

Peter Hirdling började på Westmans Begravningsbyrå i februari 1997. Peter kan hjälpa dig att planera och genomföra begravningsceremonier, vara borgerlig officiant vid en eventuell borgerliga begravning, men han kan också hjälpa dig med gravstenar då han är utbildad gravstensrådgivare.

Lokala samarbeten

Vi har många fantastiska lokala leverantörer både inom catering, restauranger som solister.

Historik

Byrån grundades 1976 av Bertil och Ulla Tellebo i nuvarande lokaler på Storgatan 74. I början på 90-talet köpte Christer Ernehall, en brorson till Bertil, begravningsbyrån och döptes då om till Nya Begravningsbyrån i Sollefteå. Efter Christer ägdes byrån av Ulla Åberg Blom, Roger Söderholm och Samuel Vikingsson innan nuvarande ägare tog över. 

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Westmans Begravningsbyrå i Sollefteå