Kontakta oss dygnet runt: 0620-510 14
Kontakta oss dygnet runt

Westmans Begravningsbyrå

Vi vet hur smärtsamt det kan vara att förlora en nära vän eller anhörig och hur viktigt det är att ge stöd och hjälp. Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål. Oavsett hur liten eller stor begravning du önskar ska du känna dig trygg i att allt blir som du vill ha det. Efter att vi på Westmans begravningsbyrå tillsammans planerat begravningen är det dina önskemål som styr vårt arbete. Med kunskap, omsorg och ansvar tar vi hand om allt som måste göras – med målet att begravningen ska bli ett vackert minne för livet.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Lokala samarbeten

Vi har många fantastiska lokala leverantörer både inom catering, restauranger som solister.

Historik

Byrån grundades 1976 av Bertil och Ulla Tellebo i nuvarande lokaler på Storgatan 74. I början på 90-talet köpte Christer Ernehall, en brorson till Bertil, begravningsbyrån och döptes då om till Nya Begravningsbyrån i Sollefteå. Efter Christer ägdes byrån av Ulla Åberg Blom, Roger Söderholm och Samuel Vikingsson innan nuvarande ägare tog över. 

Vi som arbetar på Westmans Begravningsbyrå i Sollefteå

Peter började på kontoret i februari 1997. Peters roll på begravningsbyrån är som kundrådgivare, transportör men också borgerlig officiant. Peter är dessutom utbildad gravstensrådgivare.

Peter Hirdling
Peter Hirdling
Kundrådgivare/Representant
Gudrun Jakobsson
Gudrun Jakobsson
Receptionist

Hitta till oss

Besöksadress

Storgatan 74

Postadress

Storgatan 74

881 31 Sollefteå

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.