Kontakta oss dygnet runt: 0612-103 64
Kontakta oss dygnet runt

Westmans Begravningsbyrå

Vi vet hur smärtsamt det kan vara att förlora en nära vän eller anhörig och hur viktigt det är att ge stöd och hjälp. Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål. Oavsett hur liten eller stor begravning du önskar ska du känna dig trygg i att allt blir som du vill ha det. Efter att vi tillsammans planerat begravningen är det dina önskemål som styr vårt arbete. Med kunskap, omsorg och ansvar tar vi på Westmans begravningsbyrå i Kramfors hand om allt som måste göras – med målet att begravningen ska bli ett vackert minne för livet.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Vi som arbetar på Westmans Begravningsbyrå i Kramfors

Peter Hirdling
Peter Hirdling
Kundrådgivare/Representant

Hitta till oss i Kramfors

Besöksadress

Strandgatan 1

Postadress

Strandgatan 1

872 35 Kramfors

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.