Gå till sidans huvudinnehåll

Innan begravningen

Det är mycket att tänka på inför att begravningen ska planeras. Vi finns här som stöd för er och hjälper till att svara på alla era frågor.

Våra mötesformer

Vi erbjuder möte på vår begravningsbyrå, videomöte eller telefonmöte. Det går också bra att ses i er hemmiljö, då gör vi ett hembesök. Kontakta oss så hjälper vi till att boka ett möte på det sätt som passar er bäst.

Bild för Våra mötesformer

Boka möte

Vi erbjuder personliga möten på vår begravningsbyrå, men kan också ha videomöte eller möte på telefon. Önskar ni ses i er hemmiljö kan vi erbjuda hembesök.

Bild för Boka möte

Ett minne för livet

En människa ni älskat och förlorat lever vidare i era minnen och i ert hjärta. För många kan det också kännas bra med något konkret att spara och bära med sig. Vi kan erbjuda unika och vackra minnessaker tillsammans med Evigt minne. De kombinerar traditionellt svenskt hantverk med modern teknologi.

Bild för Ett minne för livet

Minnesarmband

Ett minnesarmband kan vara ett sätt att minnas den som inte längre finns med oss. Vårt minnesarmband symboliserar att minnena av den du saknar kommer att finnas för evigt, även om personen inte längre gör det.

Armbandet kan köpas på vår begravningsbyrå till dig själv, eller någon annan som är i sorg. Smycket är unisex.

Bild för Minnesarmband

Börja planera digitalt

Som förberedelse inför mötet med oss kan ni påbörja planeringen digitalt. Då har vi något att utgå från när vi tillsammans ska skapa en vacker och minnesvärd begravning.
Börja planera

Läs vidare