Kontakta oss dygnet runt: 08 663 16 15
Kontakta oss dygnet runt

Arvid Waerners Begravningsbyrå

Arvid Wærners är ett traditionsrikt begravningsföretag som grundades redan 1918. Vi har sedan öppningen för över 100 år sedan alltid månat om att sätta anhörigas önskemål angående begravningsarrangemangen i centrum. Vår uppgift är att på bästa sätt hjälpa till med att utforma ceremonin precis så som våra kunder önskar.

Vi som arbetar på Arvid Waerners Begravningsbyrå

 Hanna Cram
Hanna Cram
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Om oss 

Hos Arvid Wærners Begravningsbyrå behandlar vi alltid den avlidna samt de anhöriga med största respekt och önskar göra det svåra om möjligt lite lättare. Vi vet att det kan göra enorma skillnader på hur en människa upplever att hon går vidare efter ett dödsfall baserat på hur man blivit bemött på begravningsbyrån. Därför arbetar vi alltid utifrån de anhörigas förutsättningar och har även utbildad terapeut som kan ta vid om man känner att det behövs.

Anlitar du Arvid Wærners Begravningsbyrå kan du vara säker på att alla detaljer i och runt begravningen, blir som du tänkt dig och att alla arrangemang fungerar perfekt. Att begrava någon som står en nära är tillräckligt svårt och stressigt, och då ska man alltid kunna lita på att allt annat fungerar.

Vår begravningsbyrå bistår inte bara med hjälp för att anordna allt som hör en begravning till. Vi har även expertiskunskap inom den sorgehantering som uppstår vid förlust. Då vi förlorar en nära anhörig och upplever svår sorg, kan även andra känslor uppstå. Det kan vara ouppklarade känslor från förr eller nya känslor som vi upplever oss dåligt rustade inför. Därför har vi på Arvid Wærners valt att arbeta med såväl allt det som tillhör den som lämnat oss, så som begravning, minnesstund och gravsättning. Men även med de som finns kvar och som känner att de önskar och behöver hjälp att komma vidare och få hjälp på vägen.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Fredrikhovs Catering, Franzéns Musikbyrå, Coco och Carmen, Nihlsténs Blommor och CqH-Consulting.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Arvid Wærners Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Stockholm

Arvid Wærners Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Vår historik

Arvid Wærners Begravningsbyrå är ett traditionsrikt begravningsföretag som grundades redan 1918. Redan 1912 ombesörjde Arvid Wærner begravningen av August Strindberg och företaget har under åren fått många stora, kända och krävande begravningsuppdrag, till exempel HKH Hertigen av Halland Prins Bertil, Drottningmodern Alice Sommerlath samt många andra inom familjen Bernadotte, Jan Stenbeck, Lars Forssell och Henning Sjöström.

Läs vidare

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Arvid Waerners Begravningsbyrå