Kontakta oss dygnet runt: 08 663 16 15
Kontakta oss dygnet runt

Arvid Waerners Begravningsbyrå

Vi är ett traditionsrikt begravningsföretag som grundades redan 1918.

Arvid Waerners har sedan öppningen för över 100 år sedan alltid månat om att sätta anhörigas önskemål angående begravningsarrangemangen i centrum. Vår uppgift är att på bästa sätt hjälpa till med att utforma ceremonin precis så som våra kunder önskar.

Vi behandlar alltid den avlidne samt de anhöriga med största respekt och önskar göra det svåra om möjligt lite lättare. Vi vet att det kan göra enorma skillnader på hur en människa upplever att hon går vidare efter ett dödsfall baserat på hur man blivit bemött på begravningsbyrån. Därför arbetar vi alltid utifrån de anhörigas förutsättningar och har även utbildad terapeut som kan ta vid om man känner att det behövs.

Anlitar du Arvid Wærners Begravningsbyrå kan du vara säker på att alla detaljer i och runt begravningen blir som du tänkt dig och att alla arrangemang fungerar perfekt.  Att begrava någon som står en nära är tillräckligt svårt och stressigt och då ska man alltid kunna lita på att allt annat fungerar.

Öppettider

Måndag – fredag: 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Fredrikhovs Catering, Franzéns Musikbyrå, Coco och Carmen, Nihlsténs Blommor och CqH-Consulting.

Historik

Arvid Wærners Begravningsbyrå är ett traditionsrikt begravningsföretag som grundades redan 1918. Redan 1912 ombesörjde Arvid Wærner begravningen av August Strindberg och företaget har under åren fått många stora, kända och krävande begravningsuppdrag, till exempel HKH Hertigen av Halland Prins Bertil, Drottningmodern Alice Sommerlath samt många andra inom familjen Bernadotte, Jan Stenbeck, Lars Forssell och Henning Sjöström.

Läs vidare

Vi som arbetar på Arvid Waerners Begravningsbyrå

Arvid Waerners Begravningsbyrå bistår inte bara med hjälp för att anordna allt som hör en begravning till. Vi har även expertiskunskap inom den sorgehantering som uppstår vid förlust. Då vi förlorar en nära anhörig och upplever svår sorg, kan även andra känslor uppstå. Det kan vara ouppklarade känslor från förr eller nya känslor som vi upplever oss dåligt rustade inför. Därför har vi på Arvid Waerners valt att arbeta med såväl allt det som tillhör den som lämnat oss, så som begravning, minnesstund och gravsättning. Men även med de som finns kvar och som känner att de önskar och behöver hjälp att komma vidare och få hjälp på vägen.

Thomas Löfgren har arbetat på Arvid Waerners sedan 2012. Han har genomgått begravningsentreprenörutbildning och kan allt som bör kännas till när det kommer till begravningar och allt runt omkring. Thomas Löfgren har förutom en mångårig kunskap även en varm och empatisk närvaro som uppskattas av de som möter honom. Thomas arbetar som begravningsentreprenör samt representant ute på våra begravningar.

Martina Bonde Liska har arbetat till och från på Arvid Waerners sedan hösten 2014. Hon är bland mycket annat utbildad beteendevetare, ACT-terapeut och samtalsterapeut. På Arvid Wærners arbetar Martina Bonde Liska både som rådgivare när det kommer till att planera begravning samt samtalsterapeut.
Att träffa henne då man är i sorg och ofta i behov av att bli vägledd är att få stöd när det behövs som allra mest. Martina Bonde Liska är både varm och inlyssnande i sitt bemötande samt har gedigen erfarenhet av att möta människor i livets olika skeden.

Thomas Löfgren
Thomas Löfgren
Kontorschef/ Begravningsentreprenör
Martina Bonde Liska
Martina Bonde Liska
Kundrådgivare / Samtalsterapeut

Hitta till oss

Besöksadress

Sibyllegatan 31

Postadress

Sibyllegatan 31

114 42 Stockholm

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.