Kontakta oss dygnet runt: 0651-16325
Kontakta oss dygnet runt

Vita Arkivet

Det kan kännas konstigt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé. Dels av omtanke så att dina anhöriga en dag slipper undra vad du skulle ha önskat. Dels kan det finnas saker som faktiskt är viktiga för dig. I Vita Arkivet kan du skriva ner tankar och önskemål om ditt sista avsked, helt kostnadsfritt.

Din begravning – och dina anhörigas

Det är lätt att tänka att den egna begravningen ska bli till så lite besvär som möjligt. Men kom ihåg att en begravning är en mycket viktig stund för dina anhöriga. Det är deras sista avsked. En personlig ceremoni kan bli ett värdefullt minne att bära med sig när livet ska gå vidare.

I Vita Arkivet hjälper du dina anhöriga genom att berätta om egna önskemål. Där finns det också möjlighet att berätta om andra saker som är viktigt för dig att de ska veta om.

Vita Arkivet finns digitalt

Det är enkelt att fylla i Vita Arkivet digitalt på nätet. Du loggar in med hjälp av Mobilt BankID och du kan gå in och göra ändringar när du vill.

Skapa konto Logga in

I den digitala tjänsten kan du lägga upp egna bilagor som Worddokument eller PDF (max 5 stycken). Bilagorna kan exempelvis vara personliga brev som du vill ska komma fram när du inte längre finns. Det kan också vara en Försäkringsinventering Privat som underlättar när dödsboet ska avslutas.

Välkommen in och hämta Vita Arkivet

Om du vill fylla i Vita Arkivet i pappersform är du välkommen in till oss för att hämta ett exemplar.

Önskar du hjälp?

Vill du skriva ditt eget Vita Arkiv, till stöd för dina närstående, så hjälper vi dig gärna. Välkommen att kontakta oss!

Läs avtalsvillkoren för Vita Arkivet här.