Kontakta oss dygnet runt: 0651-16325
Kontakta oss dygnet runt

Rosins Begravningsbyrå

Vi på Rosins Begravningsbyrå ser som vår viktigaste uppgift att vara till stöd och hjälp i den svåraste av stunder. Vi vill ge anhöriga, släktingar och vänner en stadig grund att stå på i det sorgearbete som alltid krävs vid ett dödsfall. Vi finns här för att hjälpa och guida dig genom svåra frågor och beslut som ska fattas, hela vägen från att en person avlider till att begravningen har ägt rum. Hos oss hjälper vi också till med bouppteckning och andra juridiska frågor som blir aktuella när en person avlider.

ljus-om-oss.jpg

Vi hjälper dig tända ett ljus inför allhelgona

Inför allhelgona hjälper vi på Rosins Begravningsbyrå dig gärna att tända ett ljus vid graven, om du själv inte har möjlighet. Berätta för vem, och var, ljuset ska lysa via formuläret nedan. Tjänsten kostar ingenting.

Jag önskar tända ett ljus:

Kyrkogård:
Typ av gravplats:
Typ av gravplats:
Typ av gravplats:

Hitta Grav
Här kan du söka efter gravuppgifter:Gravkarta

Beställare

Jag önskar bekräftelse med bild på det tända ljuset:
Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Vi som arbetar på Rosins Begravningsbyrå

Johan Sjölund
Johan Sjölund
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Om oss

Vi som möter er på begravningsbyrån har arbetat med människor i många år. Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni som speglar vem den avlidna var - en hyllning till livet.

Historik

Rosins är Ljusdals äldsta begravningsbyrå. Den startades i början på 60-talet av Astrid och Runo Rosin.

Lokala samarbeten i Ljusdal

Vår begravningsbyrå har ett gott och nära samarbete med blomsterbutikerna i vår kommun såsom Rosehills blommor i Ljusdal, Järvsö blommor och Syster Theas Blommor i Färila. De har levererat blommor till oss i flera års tid. Vi har också fina samarbeten med lokala leverantörer av mat och dryck.

I vårt nätverk finns både musiker och solister. Vi hjälper gärna till att hitta det som passar just er så att ni får en begravning som stämmer med era önskemål.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Rosins Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Samarbete med Familjens Jurist i Gävle

Rosins begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Hitta till oss

Du hittar oss på Kyrkogatan 11 i Ljusdal. Här sitter vi i ett gult sekelskifteshus med vyer över vackra Kyrksjön. Utanför vår entré finns det gott om plats för parkering. Om det passar bättre med ett hembesök ordnar vi givetvis det.

Varmt välkommen att kontakta oss på Rosins Begravningsbyrå i Ljusdal!