Kontakta oss dygnet runt: 0651-16325
Kontakta oss dygnet runt

Rosins Begravningsbyrå

Vi på Rosins Begravningsbyrå ser som vår viktigaste uppgift att vara till stöd och hjälp i den svåraste av stunder. Vi vill ge anhöriga, släktingar och vänner en stadig grund att stå på i det sorgearbete som alltid krävs vid ett dödsfall. Vi finns här för att hjälpa och guida dig genom svåra frågor och beslut som ska fattas, hela vägen från att en person avlider till att begravningen har ägt rum. Hos oss hjälper vi också till med bouppteckning och andra juridiska frågor som blir aktuella när en person avlider.

Vi som arbetar på Rosins Begravningsbyrå

 

i
Sarah Rogström
Sarah Rogström
Kundrådgivare

Sedan början av 2020 är det Sarah Rogström som du möter på Rosins Begravningsbyrå. Sarah sökte sig till begravningsbranschen då hon känner att hon vill vara en lugn och trygg punkt i en svår och jobbig stund i människors liv.

När du väljer Rosins vill Sarah att du ska känna dig väl bemött, lyssnad på och trygg i att det blir som ni planerat. För henne är det viktigt att alla detaljer blir rätt och hon vill göra allt hon kan för att skapa en fin stund och ett fint minne.

I tidigare jobb har Sarah dagligen, på olika sätt, mött och samtalat med människor. För henne är det mänskliga mötet värdefullt och hennes erfarenhet är att det goda samtalet kan vara lösningen på mycket.

"Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper jag dig att skapa en begravning som speglar vem den avlidna var – en hyllning till livet."

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Om oss

Vi som möter er på begravningsbyrån har arbetat med människor i många år. Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni som speglar vem den avlidna var - en hyllning till livet.

Historik

Rosins är Ljusdals äldsta begravningsbyrå. Den startades i början på 60-talet av Astrid och Runo Rosin.

Lokala samarbeten i Ljusdal

Vår begravningsbyrå har ett gott och nära samarbete med blomsterbutikerna i vår kommun såsom Rosehills blommor i Ljusdal, Järvsö blommor och Syster Theas Blommor i Färila. De har levererat blommor till oss i flera års tid. Vi har också fina samarbeten med lokala leverantörer av mat och dryck.

I vårt nätverk finns både musiker och solister. Vi hjälper gärna till att hitta det som passar just er så att ni får en begravning som stämmer med era önskemål.

Samarbete med Familjens Jurist i Gävle

Rosins begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Hitta till oss

Du hittar oss på Kyrkogatan 11 i Ljusdal. Här sitter vi i ett gult sekelskifteshus med vyer över vackra Kyrksjön. Utanför vår entré finns det gott om plats för parkering. Om det passar bättre med ett hembesök ordnar vi givetvis det.

Varmt välkommen att kontakta oss på Rosins Begravningsbyrå i Ljusdal!