Kontakta oss dygnet runt: 0970-150 90
Kontakta oss dygnet runt

Öströms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå och vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap. Vår viktigaste uppgift är att ge er all den hjälp ni behöver före, under och efter begravningen. Vi hjälper er att göra begravningen till ett vackert minne. Vår kunskap, Er trygghet.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Måndag – fredag: 08:00 – 16:00

Ibland är vi ute på uppdrag och kontoret kan då vara obemannat, men ni är alltid välkomna att ringa 0970-150 90 för att boka tid eller få svar på andra frågor.

Vi har telefonjour dygnet runt.

Lokala samarbeten

Vi har ett bra samarbete med många lokala företag, solister och musiker.

Vi som arbetar på Öströms Begravningsbyrå 

Lotta Östman: "Jag trivs jättebra med mitt jobb och är mycket stolt över att arbeta på Öströms Begravningsbyrå. Jag arbetar både som kundrådgivare och sorgterapeut. Jag är certifierad handledare inom sorgbearbetning och tar emot människor som behöver hjälp med att bearbeta sin sorg.

Att få vara delaktig och hjälpa människor känns som den viktigaste delen i mitt arbete. Att göra den sista resan för den avlidne så bra som möjligt, så att anhöriga känner sig helt nöjda, är mitt motto. Jag har en vårdutbildning i botten och det har skapat en solid grund att stå på."

Henrik Johansson: ”Jag har det finaste jobb jag kan tänka mig; att tillsammans med anhöriga få skapa en vacker begravning, ett minne för livet. Att jobba med människor har alltid legat mig varmt om hjärtat. Och just att hjärtat alltid ska vara med är mitt ledord.

Förutom mitt arbete som kundrådgivare är jag även solist och jag har under många års tid sjungit på begravningar. Musik och sång är en viktig del av en begravning - det kan kan erbjuda en liten stund av glädje mitt i sorgen.”

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef
Lotta Östman
Lotta Östman
Kundrådgivare/Representant Jourpersonal
Henrik Johansson
Henrik Johansson
Kundrådgivare/Representant

Hitta till oss

Besöksadress

Lasarettsgatan 5

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.