Kontakta oss dygnet runt: 0970-150 90
Kontakta oss dygnet runt

Öströms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå och vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap. Vår viktigaste uppgift är att ge er all den hjälp ni behöver före, under och efter begravningen. Vi hjälper er att göra begravningen till ett vackert minne. Vår kunskap, Er trygghet.

Vi som arbetar på Öströms Begravningsbyrå 

i
Henrik Johansson
Henrik Johansson
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Solist

Henrik Johansson är kundrådgivare och solist, och han har sjungit på begravningar under många års tid. Att jobba med människor har alltid legat Henrik varmt om hjärtat, och just att hjärtat alltid ska vara med är hans ledord.”Jag har det finaste jobb jag kan tänka mig; att tillsammans med anhöriga få skapa en vacker begravning, ett minne för livet."

i
Lotta Östman
Lotta Östman
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Jourpersonal

Lotta Östman arbetar som både kundrådgivare och sorgterapeut. Hon är certifierad handledare inom sorgbearbetning och tar emot människor som behöver hjälp med att bearbeta sin sorg. Hon har också en vårdutbildning i botten som har skapat en solid grund att stå på."Jag trivs jättebra med mitt jobb och är mycket stolt över att arbeta på Öströms Begravningsbyrå."

Lotta tycker att den viktigaste delen i hennes arbete är att få vara delaktig och hjälpa människor. Att göra den sista resan för den avlidna så bra som möjligt, så att anhöriga känner sig helt nöjda, är hennes motto.

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

På grund av rådande situation har vi endast öppet för bokade besök. Om du önskar boka en tid, få hjälp med minnesgåvor eller begravningsblommor är du varmt välkommen att ringa oss så hjälper vi dig!

Läs mer om hur vi hjälper dig

Lokala samarbeten

Vi har ett bra samarbete med många lokala företag, solister och musiker.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Öströms Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Luleå

Öströms Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Följ oss på Facebook!

Nu kan du följa oss på Facebook @ostromsbegravning