Kontakta oss: 0970-150 90
Kontakta oss

Öströms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå, vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap.

Vår viktigaste uppgift är att ge dig all den hjälp du behöver före, under och efter begravningen. Vi hjälper dig att göra begravningen till ett vackert minne.

Öppettider

Måndag – fredag: 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med JTA och ett antal husmödrar. Vi har bra relation med solister Henrik Johansson och Åsa Järleros.  

Vi som arbetar på Öströms Begravningsbyrå 

Lotta Östman: "Jag trivs jätte bra med mitt jobb och är mycket stolt att arbeta här på Öströms begravningsbyrå som kundrådgivare/representant. Ett viktigt och meningsfullt jobb. Att kunna hjälpa människor i sorg känns för mig som den viktigaste delen här samt att få förtroendet att vara en del i det., att göra den sista resan för den avlidne så bra som möjligt så anhöriga känner sig helt nöjd det är mitt måtto. Har lång erfarenhet med vårdarbete samt att jag även är utbildad".

Carola Stenmark: "Yrket har alltid legat mig varmt om hjärtat och är något jag funderat på många år innan jag äntligen bestämde mig för att prova på. Trivs verkligen med mitt arbete, att känna att jag gör något väldigt fint för den avlidne samt för anhöriga i deras sorg. Har tidigare arbetat inom vården och palliativvård så ämnet är inget nytt för mig."

Erik Lundgren: "Jag sökte jobbet därför att jag länge känt att jag ville jobba med något som känns meningsfullt. Att kunna hjälpa människor gå igenom den svåraste delen av livet, det anser jag är något väldigt fint."

Rose-Marie Lasu
Rose-Marie Lasu
Kontorschef
Carola Stenmark
Carola Stenmark
Kundrådgivare/Representant Jourpersonal
Lotta Östman
Lotta Östman
Kundrådgivare/Representant Jourpersonal
Erik Lundgren
Erik Lundgren
Kundrådgivare/Representant Jourpersonal

Hitta till oss

Besöksadress

Lasarettsgatan 5

Tel: 0970-150 90

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.