Kontakta oss dygnet runt: 0970-150 90
Kontakta oss dygnet runt

Öströms Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå och vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap. Vår viktigaste uppgift är att ge er all den hjälp ni behöver före, under och efter begravningen. Vi hjälper er att göra begravningen till ett vackert minne. Vår kunskap, Er trygghet.

Vi som arbetar på Öströms Begravningsbyrå 

 

i
Henrik Johansson
Henrik Johansson
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Solist

Henrik Johansson är kundrådgivare och solist, och han har sjungit på begravningar under många års tid. Att jobba med människor har alltid legat Henrik varmt om hjärtat, och just att hjärtat alltid ska vara med är hans ledord.”Jag har det finaste jobb jag kan tänka mig; att tillsammans med anhöriga få skapa en vacker begravning, ett minne för livet."

i
Lotta Östman
Lotta Östman
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Jourpersonal

Lotta Östman arbetar som både kundrådgivare och sorgterapeut. Hon är certifierad handledare inom sorgbearbetning och tar emot människor som behöver hjälp med att bearbeta sin sorg. Hon har också en vårdutbildning i botten som har skapat en solid grund att stå på."Jag trivs jättebra med mitt jobb och är mycket stolt över att arbeta på Öströms Begravningsbyrå."

Lotta tycker att den viktigaste delen i hennes arbete är att få vara delaktig och hjälpa människor. Att göra den sista resan för den avlidna så bra som möjligt, så att anhöriga känner sig helt nöjda, är hennes motto.

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Vi tar emot besök på vårt kontor för de som är friska. Det går också bra att boka ett telefon- eller videomöte om du inte har möjlighet att ta dig till vårt kontor. 

Läs mer om hur vi hjälper dig

Lokala samarbeten

Vi har ett bra samarbete med många lokala företag, solister och musiker.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Luleå

Öströms Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist