Kontakta oss dygnet runt: 0923-10201
Kontakta oss dygnet runt

Öhmans Begravningsbyrå

Öhmans Begravningsbyrå i Kalix är över 100 år. Hos oss möts du av erfaren personal med många år i branschen och stort kunnande i frågor som rör begravningar. Vi anpassar våra tjänster allt efter dina önskemål och att skapa en så personlig begravning som önskas. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg när du anlita oss. Vi hjälper dig med alla frågor som rör begravningen och utför transporter med egna begravningsbilar. Du får hjälp med att utforma annonser samt upprätta kontakt med församlingar och myndigheter. Vi förmedlar även telegram och gåvor till olika fonder och föreningar.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Måndag – fredag: 09:00 – 16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Om oss

På Öhmans Begravningsbyrå hjälper vi dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus.

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder, ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och är ceremonivärd på begravningar. Vi hjälper även till med att ordna borgerliga begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Efter begravningsakten sammanställer vi allt i en minnesbok som består av bilder, programblad, dikter, blomhälsningar m.m. från begravningen. Det är en uppskattad gåva till de anhöriga.

Vi har därmed alla förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi gör gärna hembesök och täcker upp hela Kalix med ytterområdena.

Lokala samarbeten

Kistdekorationer och blomsterarrangemang hjälper Kalix FLORA och Buketten oss med. Hotell Gamlastaden och Hotell Valhall förser våra minnesstunder med mat och dryck. Vi har även ett gott samarbete med församlingen, kommunen, landsting och polis.

Vi som arbetar på Öhmans Begravningsbyrå 

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef
Anita Strömbäck
Anita Strömbäck
Kundrådgivare / Representant
Kristina Blombäck
Kristina Blombäck
Kundrådgivare / Representant

Hitta till oss

Besöksadress

Köpmannagatan 22

Postadress

952 33 Kalix

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.