Kontakta oss dygnet runt: 0923-10201
Kontakta oss dygnet runt

Öhmans Begravningsbyrå

Öhmans Begravningsbyrå i Kalix är över 100 år. Hos oss möts du av erfaren personal med många år i branschen och stort kunnande i frågor som rör begravningar. Vi anpassar våra tjänster allt efter dina önskemål och att skapa en så personlig begravning som önskas. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg när du anlita oss. Vi hjälper dig med alla frågor som rör begravningen och utför transporter med egna begravningsbilar. Du får hjälp med att utforma annonser samt upprätta kontakt med församlingar och myndigheter. Vi förmedlar även telegram och gåvor till olika fonder och föreningar.

Vi som arbetar på Öhmans Begravningsbyrå 

Anita Strömbäck
Anita Strömbäck
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef

Om oss

På Öhmans Begravningsbyrå hjälper vi dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus.

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder, ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och är ceremonivärd på begravningar. Vi hjälper även till med att ordna borgerliga begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Efter begravningsakten sammanställer vi allt i en minnesbok som består av bilder, programblad, dikter, blomhälsningar m.m. från begravningen. Det är en uppskattad gåva till de anhöriga.

Vi har därmed alla förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi gör gärna hembesök och täcker upp hela Kalix med ytterområdena.

Lokala samarbeten

Kistdekorationer och blomsterarrangemang hjälper Buketten oss med. Hotell Gamlastaden och Hotell Valhall förser våra minnesstunder med mat och dryck. Vi har även ett gott samarbete med församlingen, kommunen, landsting och polis.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Öhmans Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Kalix

Öhmans Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Följ oss på Facebook!

Nu kan du följa oss på Facebook @ohmansbegravning

Öhmans Begravningsbyrå