Kontakta oss dygnet runt: 031-14 19 39
Kontakta oss dygnet runt

Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå

Vi är din begravningsbyrå i Linné, Majorna, Vasastan, Guldheden och Västra Frölunda. Vi har mångårig erfarenhet av att ordna begravningar under ansvar och nytänkande. Här kan vi tillsammans, i en varm och trygg atmosfär, planera och ordna begravningen - precis som du vill ha den.

Vi som arbetar på Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå i Göteborg

 

i
Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Petra Roholt har lång erfarenhet av att ordna alla typer av begravningar. Hon har en önskan om att kunna hjälpa en medmänniska i en situation där hon eller han oftast är som mest sårbar.

i
Rasmus Ringborg
Rasmus Ringborg
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Rasmus Ringborg har jobbat med begravningar sedan 2008.

Hembesök och Skype-möte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor på Plantagegatan 4, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via Skype.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Henrikson Blomsterhandel, som ligger i anslutning till vår begravningsbyrå på Plantagegatan.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Göteborg

Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Hitta Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå

Oscar Fredrik & Wahls finns på Plantagegatan 4 i Linnéstaden, nära även för dig i Majorna, Vasastan, Haga, Annedal, Masthugget, Landala, Inom Vallgraven och andra delar av centrala Göteborg. Vi har fri parkering för våra besökare.

Utöver de platser där vi har kontor kan vi hjälpa även dig som finns i Västra Frölunda, Askim, Järnbrott, Högsbo, Fiskebäck och Älvsborg, östra Göteborg, Örgryte, Gårda, Lunden, Olskroken, Bö, Kålltorp, Skår, Stampen eller Björkekärr, med att ordna och planera en begravning.