Kontakta oss dygnet runt: 031-14 19 39
Kontakta oss dygnet runt

Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå

Vi är din begravningsbyrå i Linné, Majorna, Vasastan, Guldheden och Västra Frölunda. Vi har mångårig erfarenhet av att ordna begravningar under ansvar och nytänkande. Här kan vi tillsammans, i en varm och trygg atmosfär, planera och ordna begravningen - precis som du vill ha den.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider:

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Hembesök och Skype-möte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor på Plantagegatan 4, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via Skype.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Henrikson Blomsterhandel, som ligger i anslutning till vår begravningsbyrå på Plantagegatan.

Vi som arbetar på Oscar Fredrik & Wahls Begravningsbyrå i Göteborg

Här möter du Petra Roholt och Rasmus Ringborg. Petra Roholt har lång erfarenhet av att ordna alla typer av begravningar. Petra har en önskan om att kunna hjälpa en medmänniska i en situation där hon eller han oftast är som mest sårbar. Rasmus har jobbat med begravningar sen 2008.

Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef/Kundrådgivare/Representat
Rasmus Ringborg
Rasmus Ringborg
Kundrådgivare/Representant

Hitta till oss

Besöksadress

Plantagegatan 4

Postadress

Nordhemsgatan 29

413 06 Göteborg

Oscar Fredrik & Wahls finns på Plantagegatan 4 i Linnéstaden, nära även för dig i Majorna, Vasastan, Haga, Annedal, Masthugget, Landala, Inom Vallgraven och andra delar av centrala Göteborg. Vi har fri parkering för våra besökare. Utöver de platser där vi har kontor kan vi hjälpa även dig som finns i Västra Frölunda, Askim, Järnbrott, Högsbo, Fiskebäck och Älvsborg, östra Göteborg, Örgryte, Gårda, Lunden, Olskroken, Bö, Kålltorp, Skår, Stampen eller Björkekärr, med att ordna och planera en begravning.

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.