Kontakta oss dygnet runt: 031-14 19 39
Kontakta oss dygnet runt

Ordna begravning

Att planera för en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon nära. Men ni behöver inte ordna med begravning själva. Vi hjälper till i varje steg med att utforma begravningen precis som ni vill ha den.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar, självklart även borgerliga begravningar. Vid planeringen utgår vi alltid både från de anhörigas och den avlidnas önskemål. 

När ni ska planera en begravning kommer ni att ställas in för en lång rad frågor. Det handlar om allt från vilken typ av begravning det ska vara, till att välja musik och gravplats. Vissa beslut kanske känns självklara medan andra är betydligt svårare. Ibland har den avlidna själv skrivit ner sina önskemål i ett Vita Arkiv. Det brukar i så fall vara en stor hjälp, inte minst när det gäller frågor kring gravsättningen. 

Allt fler vill att ceremonin ska vara personligt utformad och spegla den människa som gått bort. Det finns många sätt att göra begravningen personlig. Ofta handlar det om detaljer i allt från valet av musik vid ceremonin till vad som serveras vid minnesstunden efteråt. Vi hjälper till med inspiration och kan berätta mer om vilka möjligheter som finns.
Bild på begravning med fyra tända ljus