Kontakta oss dygnet runt: 0930-10228
Kontakta oss dygnet runt

Försäkringsutredning

Vi rekommenderar alla att göra en Försäkringsutredning. Det händer att den avlidna har försäkringar som anhöriga inte känner till. Det kan till exempel vara privata försäkringar, från arbetsgivare eller genom medlemskap i fackförbund. Genom att göra en försäkringsutredning kan vi hjälpa till att hitta sådana försäkringar.

När en person avlider finns det ofta försäkringar som inte betalas ut per automatik. Många dödsbon och anhöriga kan missa försäkringspengar de är berättigade till eftersom de inte vet om att försäkringen finns. Vi erbjuder en tjänst som heter Försäkringsutredning där vi för dödsboets räkning undersöker och utreder eventuellt försäkringsinnehav tillsammans med vår samarbetspartner Cynk.

forsakringsutredning_compressor.jpg

Vi kontaktar allt från små till stora försäkringsbolag, samt arbetsgivare, fack- och pensionärsförbund, begravningskassor med flera. Oavsett vad utredningen resulterar i vill vi skapa en trygghet att samtliga försäkringsgivare är kontrollerade. Dödsboet får alltid en sammanställning på vilken eller vilka försäkringar som utfaller till dödsboet eller förmånstagare.