Gå till sidans huvudinnehåll

Ordna begravning

Att planera för en begravning kan kännas både tungt och svårt när ni just har förlorat någon nära. Men ni behöver inte ordna med begravning själva. Vi hjälper till i varje steg med att utforma begravningen precis som ni vill ha den. Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar, självklart även borgerliga begravningar.

ikon för Läs mer

Innan

Vad behöver vi tänka på innan begravningen?

Läs mer
ikon för Läs mer

Under

Hur kan vi utforma begravningsceremonin?

Läs mer
ikon för Läs mer

Efter

Vad behöver vi tänka på efter ceremonin?

Läs mer

Boka möte

Vi erbjuder personliga möten på vår begravningsbyrå, men kan också ha videomöte eller möte på telefon. Önskar ni ses i er hemmiljö kan vi erbjuda hembesök.

Bild för Boka möte

Gäst på begravning

Anhöriga, släkt och vänner brukar närvara vid begravningsceremonin. Även om du inte tillhör de närmaste kan din närvaro vara värdefull. Det kan betyda mycket för de anhöriga att du kommer, men ceremonin blir också ett tillfälle för dig att ta ett sista avsked. Om familjen väljer att hålla begravningen i kretsen av de närmast anhöriga brukar det framgå i dödsannonsen eller på minnessidan.

Bild för Gäst på begravning

Minnesarmband

Ett minnesarmband kan vara ett sätt att minnas den som inte längre finns med oss. Vårt minnesarmband symboliserar att minnena av den du saknar kommer att finnas för evigt, även om personen inte längre gör det.

Armbandet kan köpas på vår begravningsbyrå till dig själv, eller någon annan som är i sorg. Smycket är unisex.

Bild för Minnesarmband