Kontakta oss dygnet runt: 0930-10228
Kontakta oss dygnet runt

Lediga jobb

Begravningsrådgivare sökes till Nordmalings Begravningsbyrå.

Välkommen till att bli en del av Momento – en grupp svenska begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Vad tjänsten innebär för Dig

Du kommer att hantera alla arrangemang kring en begravning. Du kommer även att vara representant vid förrättningar i kyrkor och kapell samt vid gravsättningar på olika kyrkogårdar och begravningsplatser.

Tjänsten innebär en hel del självständigt arbete bestående av kundmöten, administration och praktiskt arbete. Tjänsten innebär även arbete i grupp, tillsammans med kollegor och samarbetspartner.

Vad tjänsten kräver av Dig

Som begravningsrådgivare på Danderyds Begravningsbyrå har du daglig kundkontakt av skiftande karaktär. Det kommer att ställas mycket höga krav på dig som vårt ansikte utåt. Hos oss är i princip ingenting omöjligt – vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål och motsvara högt ställda förväntningar. Vår viktigaste uppgift är att ge våra kunder all den hjälp de behöver före, under och efter begravningen. Utifrån personliga önskemål och med hjälp av våra kunskaper är vårt mål att varje begravning ska bli ett vackert minne.

För att vara lyckosam i rollen som begravningsrådgivare måste du ha god känsla för service. Du måste vara mycket noggrann och inte lämna något åt slumpen. Du bör vara stresstålig, utåtriktad och positiv. Du måste också vara fantasifull och initiativrik och kunna se möjligheter snarare än hinder.

Önskade erfarenheter/meriter

Som ny medarbetare hos oss behöver du ha livserfarenhet. Erfarenhet av kundservice och försäljning är meriterande, likaså B-körkort och tillgång till egen bil. Du skall ha god vana av att arbeta med dator (Officepaketet). Du skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan, dock senast den 31 maj

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Janeth Säfsten, Kontorschef, Tfn: 090-10 80 43

Om Du känner att Du är rätt person för tjänsten, är Du varmt välkommen med din ansökan till: rekrytering@momentobyraerna.se