Kontakta oss dygnet runt: 0563-406 71
Kontakta oss dygnet runt

Nordlunds Begravningsbyrå

Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni, som speglar vem den avlidna var - en hyllning till livet.

Vi som arbetar på Nordlunds Begravningsbyrå

Anna Skog
Anna Skog
Kundrådgivare
Ellinor Östlund
Ellinor Östlund
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Olle Thyr
Olle Thyr
Kundområdeschef

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Välkommen till Nordlunds Begravningsbyrå

Vi är en begravningsbyrå som med omtanke och engagemang hjälper dig med allt som berör ett dödsfall. När du förlorat en anhörig eller vän finns vi här för att hjälpa till med begravningen och allt vad det innebär. Med personlighet, professionalitet och värdighet tar vi på Nordlunds Begravningsbyrå fullt ansvar för hela processen. Vi är en begravningsbyrå med lång erfarenhet och stor kunskap som finns här för dig när du behöver oss.

Hos Nordlunds Begravningsbyrå i Ekshärad, Hagfors får du hjälp med allt gällande begravning. Från planering av begravning, välja blommor och gravsten, till den juridiska biten såsom bouppteckning. 

Lokala samarbeten

Vi brukar anlita våra lokala samarbetspartners för bokning av minnesstunder.

Vi samarbetar med Florist Forever och Hagfors Blomsterhandel som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Karlstad

Nordlunds Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer