Kontakta oss dygnet runt: 0563-406 71
Kontakta oss dygnet runt

Nordlunds Begravningsbyrå

Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni, som speglar vem den avlidne var - en hyllning till livet.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Välkommen till Nordlunds Begravningsbyrå

Vi är en begravningsbyrå som med omtanke och engagemang hjälper dig med allt som berör ett dödsfall. När du förlorat en anhörig eller vän finns vi här för att hjälpa till med begravningen och de ta hand om allt vad det innebär. Med personlighet, professionalitet och värdighet tar vi på Nordlunds Begravningsbyrå fullt ansvar för hela processen. Vi är en begravningsbyrå med lång erfarenhet och stor kunskap.

Hos Nordlunds Begravningsbyrå i Ekshärad, Hagfors får du hjälp med allt gällande begravning. Från planering av begravning, välja blommor och gravsten till den juridiska biten som bl.a. bouppteckning. 

Öppettider

Måndag - torsdag 10:00 – 15:00. Fredagar är vi oftast ute på begravningar.

Ni når oss alltid på 0563-406 71 som är kopplat till jourtelefon.

Lokala samarbeten

Vi brukar anlita våra lokala samarbetspartners för bokning av minnesstunder, som till exempel Gerd Berglund.

Vi samarbetar med Florist Forever som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Vi som arbetar på Nordlunds Begravningsbyrå

För oss är det viktigt att hjälpa våra kunder att ordna en fin begravning för deras närstående. Vi finns här för att bistå med vår hjälp och erfarenhet. Hör gärna av er vid frågor.

Olle Thyr
Olle Thyr
Kundområdeschef
Ellinor Östlund
Ellinor Östlund
Kundrådgivare/Representant
Anna Skog
Anna Skog
Kundrådgivare

Hitta till oss

Besöksadress

Klarälvsvägen 30

Postadress

Klarälvsvägen 30

683 60 Ekshärad

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.