Kontakta oss dygnet runt: 026-18 83 55
Kontakta oss dygnet runt

Märtha Forsbergs Begravningsbyrå

Vi är en lokal begravningsbyrå som erbjuder dig erfaren och professionell hjälp med allt förekommande inom områdena Begravning och Familjejuridik. Du kan alltid räkna med ett varmt och personligt bemötande från vår sida och att vi kommer att förvalta ditt förtroende med största hänsyn och respekt.

Vi som arbetar på Märtha Forsbergs Begravningsbyrå

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Märtha Forsbergs Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Juridisk samarbete

Genom ett samarbete med Familjens Jurist kan vi även erbjuda hjälp i familjejuridiska frågor. Oftast handlar det om upprättanden av testamenten och bouppteckningar, men även om andra frågor av familjejuridisk natur som t. ex. samboavtal och äktenskapsförord. Det är alltså inte bara i samband med dödsfall som du kan vända dig till oss.

Märtha Forsbergs är numer beläget på samma adress som Familjens Jurist i Gävle. Tack vare det kan vi nu redan vid det första begravningsmötet hos oss erbjuda dig och dina anhöriga ett nära och personligt möte även i de juridiska frågorna.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Historik

Märtha Forsbergs Begravningsbyrå är ett genuint Gävleföretag med anor ända tillbaka till 1920-talet. Vi är idag Gävles äldsta begravningsbyrå men genom alla år har vi alltid varit måna om att verka i tiden.

Märtha Forsbergs Blomsterhandel utökade med begravningsverksamhet på 1930-talet. Nygatan i Gävle har varit vår hemvist under alla år men nu har vi flyttat till ny fin lokal på Drottningatan 37 B, sista huset innan Centralstationen.

Märtha Forsbergs Begravningsbyrå