Kontakta oss: 026-18 83 55
Kontakta oss

Märtha Forsbergs Begravningsbyrå

Vi är en lokal begravningsbyrå som erbjuder dig erfaren och professionell hjälp med allt förekommande inom områdena Begravning och Familjejuridik.

Du kan alltid räkna med ett varmt och personligt bemötande från vår sida och att vi kommer att förvalta ditt förtroende med största hänsyn och respekt.

Öppettider

Måndag – fredag: 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Juridisk samarbete

Genom ett samarbete med Familjens Jurist kan vi även erbjuda hjälp i familjejuridiska frågor. Oftast handlar det om upprättanden av testamenten och bouppteckningar, men även om andra frågor av familjejuridisk natur som t. ex. samboavtal och äktenskapsförord. Det är alltså inte bara i samband med dödsfall som du kan vända dig till oss.

Märtha Forsbergs är numer beläget på samma adress som Familjens Jurist i Gävle. Tack vare det kan vi nu redan vid det första begravningsmötet hos oss erbjuda dig och dina anhöriga ett nära och personligt möte även i de juridiska frågorna.

Historik

Märtha Forsbergs Begravningsbyrå är ett genuint Gävleföretag med anor ända tillbaka till 1920-talet. Vi är idag Gävles äldsta begravningsbyrå men genom alla år har vi alltid varit måna om att verka i tiden.

Märtha Forsbergs Blomsterhandel utökade med begravningsverksamhet på 1930-talet. Nygatan i Gävle har varit vår hemvist under alla år men nu har vi flyttat till ny fin lokal på Drottningatan 37 B, sista huset innan Centralstationen.

Vi som arbetar på Märtha Forsbergs Begravningsbyrå

Marina Jonsson har många års erfarenhet som Kundrådgivare i begravningsbranschen i Gävle. Tillsammans med er anhöriga kommer
Marina att hjälpa till att skapa en minnesvärd och respektfull begravningsceremoni. Välkomna!

Marina Jonsson
Marina Jonsson
Kundrådgivare

Hitta till oss

Besöksadress

Drottninggatan 37 B

Postadress

Drottninggatan 37 B

803 11 Gävle

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.