Kontakta oss dygnet runt: 046-71 28 00
Kontakta oss dygnet runt

Johanssons Begravningsbyrå i Löddeköpinge

På Johanssons Begravningsbyrå vet vi vikten av små detaljer och ett varmt och kunnigt bemötande. Därför ger vi dig alltid personlig service med lite extra omtanke. Vi hjälper dig att utforma en ceremoni lika unik som personen du ska ta farväl av, ett värdigt avsked som en sista hyllning.

Vid efterföljande frågor kring gravsten och juridik är du alltid välkommen att finna trygghet och stöttning i vår kompetens.

Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Vi finns också

Johanssons Begravningsbyrå finns också i Lund och Kävlinge.

Till Lund Till Kävlinge

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokala leverantörer av yppersta klass avseende blommor, gravsten, catering m m. 

Vi som arbetar på Johanssons Begravningsbyrå

JohanssonsBegravningsbyrå_webb.jpg

Sören Anderson har varit begravningsentreprenör i 35 år. Redan som tonåring inledde han sin yrkesbana på begravningsbyrå söder om Kalmar. Sören har arbetat inom Fonus och i många år på Axelssons Begravningsbyrå i Lund. Sedan 2006 ansvarar han för Johanssons Begravningsbyrå.

Annika Lennartsson är i grunden vårdutbildad men har arbetat många år i kyrkans värld, främst som församlingsvärdinna. Sedan 2014 är hon begravningsentreprenör. Annika arbetar främst på vår filial i Löddeköpinge men även på kontoren i Lund och i Kävlinge.

Intresset för begravningsfrågor och ett framtida arbete inom branschen väcktes i Sanna Sonanders fall redan i samband konfirmationen. Hon började arbeta på en begravningsbyrå år 2015 och var sedan verksam där i fyra år. Sedan 2019 är Sanna anställd vid Johanssons Begravningsbyrå och arbetar främst på vår filial i Kävlinge men även på kontoren i Löddeköpinge och Lund.

Sören Andersson
Sören Andersson
Begravningsentreprenör och kontorschef
Annika Lennartsson
Annika Lennartsson
Begravningsentreprenör
Sanna Sonander
Sanna Sonander
Begravningsentreprenör

Hitta till oss i Löddeköpinge

Besöksadress

Barsebäcksvägen 60, Löddeköpinge

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.