Kontakta oss dygnet runt: 042-21 05 96
Kontakta oss dygnet runt

Vita Arkivet

Tankar och önskemål om mitt sista avsked.

Hur vill du ta avsked?

Det kan kännas konstigt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé. Dels av omtanke så att dina anhöriga en dag slipper undra vad du skulle ha önskat. Dels kan det finnas saker som faktiskt är viktiga för dig.

Din begravning – och dina anhörigas

Det är lätt att tänka att den egna begravningen ska bli till så lite besvär som möjligt. Men kom ihåg att en begravning är en mycket viktig stund för dina anhöriga. Det är deras sista avsked.

En personlig ceremoni kan bli ett värdefullt minne att bära med sig när livet ska gå vidare. I Vita Arkivet hjälper du dina anhöriga genom att berätta om egna önskemål, men kan också ge dem friheten att själva bestämma.

Välkommen in och hämta Vita Arkivet

Vill du skriva ditt eget Vita Arkiv, till stöd för dina närstående, så hjälper vi dig gärna. Du kan även göra det på egen hand. Vita Arkivet får du helt kostnadsfritt hos oss. 

Beställ Vita Arkivet

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan skicka Vita Arkivet till mig.

Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.