Kontakta oss dygnet runt: 042-21 05 96
Kontakta oss dygnet runt

J. Olssons Begravningsbyrå i Helsingborg

J. Olssons Begravningsbyrå är en fullservicebyrå med lång och bred erfarenhet av begravningar. Hos oss arbetar engagerad och kunnig personal som gör allt för att du ska känna dig nöjd efter ditt besök hos oss. Du möts ofta av vår kundrådgivare och ceremonivärd André Bakken som vägleder dig till ett personligt och vackert avsked.

Vi som arbetar på J. Olssons Begravningsbyrå i Helsingborg

 

i
André Bakken
André Bakken
Kundområdeschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

André har arbetat på byrån sedan 1998. Han sätter alltid kunden i första hand. Han är noggrann med detaljer och planering, och det är få frågor inom begravningar som André inte har ett svar på.

Det André tycker bäst om med arbetet är mötet med anhöriga och att få vägleda dem till ett personligt och vackert avsked.

När André inte arbetar så trivs han bäst med att umgås med familjen.

i
Marie Ahlström
Marie Ahlström
Kundrådgivare

Marie började på J. Olssons 1981. Hon är en av byråns grundstenar och är den som bäst kan sända vidare J. Olssons-andan till alla andra som jobbar på begravningsbyrån.

För Marie är J. Olsson-andan en mycket hög servicenivå, ett arv som har bevarats genom stort engagemang för alla som behöver vår hjälp och en mycket hög nivå av service, etik och noggrannhet, samt ett stort fokus på detaljer och traditioner.

När Marie inte är på arbetet älskar hon att vara med familjen och dansa folkdans.

i
Fredrik Lindén
Fredrik Lindén
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Fredrik började på J. Olssons 2017. Innan dess jobbade han på en annan begravningsbyrå i 14 år. Fredrik har ett stort hjärta och visar ett stort engagemang för alla anhöriga som han träffar.

När Fredrik inte arbetar är familjen det viktigaste, både den närmsta familjen och familjen som bor lite längre upp i landet

i
Pia Knutsson
Pia Knutsson
Kundrådgivare

Pia började på J. Olssons 2019 och har innan dess varit koordinator på kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg.

Pia är en mycket noggrann och duktig kundrådgivare. Hon är vår expert när det gäller kyrkogårdar och gravskick.

När Pia inte är på arbetet så älskar hon att få komma ut i naturen, cykla och umgås med familjen och vänner.

i
Anders Gullstrand
Anders Gullstrand
Ceremonivärd och Transportör

Anders har arbetat på J. Olssons sedan 2017. Han är en mycket noggrann representant som värnar om detaljer och alltid ställer upp för sina kollegor.

När Anders inte är på arbetet älskar han att vandra i naturen. Han tycker också mycket om gemenskapen i Ordenssällskapet han är med i.

i
Adam Esbjörnsson
Adam Esbjörnsson
Ceremonivärd och Transportör

Adam har arbetat på J. Olssons sedan 2017 och har innan dess arbetat på en annan begravningsbyrå. Adam är en mycket noggrann representant som har ett speciellt öga för detaljer. Ingen kan göra ett hjärta av blommor som Adam.

Adam tycker det bästa med arbetet är att få träffa nya människor varje dag och att få hjälpa dem till ett vackert avsked.

i
Kristian Eriksson
Kristian Eriksson
Ceremonivärd och Transportör

Kristian har arbetat på J. Olssons sedan 2018. Innan dess arbetade han 7 år på en annan begravningsbyrå. Kristian är duktig på att planera och utföra transporter. Han är den på byrån som har mest erfarenhet av transporter.

Värdigheten i varje moment är viktigt. Han har stor empati gentemot anhöriga och utför hämtningar av avlidna med mycket stor respekt och kunskap.

När Kristian inte är på arbetet älskar han att vara med sin sambo och sin dotter.

Vi hjälper dig att skapa en personlig begravning

Vi har gedigen erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla  trosinriktningar, både med kista och urna. Vi finns med dig genom hela processen och kan hjälpa dig med allt som har med dödsfall och begravningar att göra.

Borgerlig begravning

För dig som vill arrangera en borgerlig begravning samarbetar vi med tre borgerliga officianter som hjälper dig att utforma ceremonin precis så som du vill ha den.

Vi finns även på Råå, Berga och i Bjuv

J. Olssons begravningsbyrå finns även på Råå, Berga och i Bjuv.

Hembesök och videomöten

Vi kan göra hembesök i hela nordvästra Skåne. Kontakta oss gärna och boka ett personligt möte.

Du kan även boka in ett telefonmöte eller ett videomöte. Kontakta oss för att få mer information.

Våra minnesrum och dödsannonser

I våra digitala minnesrum kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, tända ett ljus, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Live-sända begravningar

Vi har tagit fram ett verktyg som ger oss möjligheten att live-sända en begravning. Då kan de som vill och kan närvara via sin dator eller läsplatta.

Juridisk hjälp

När någon har avlidit finns det mycket praktiskt som behöver ordnas. Vi samarbetar med Juristteamet Syd som hjälper oss med allt som berör familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Juristteamet Syd

Hitta till oss

Du hittar vårt kontor i Helsingborg centrum på Södra Storgatan 35. Om du kommer med bil så finns det parkeringsmöjligheter på Lilla Bergaliden eller utanför vårt kontor.

Historia

J. Olssons Begravningsbyrå etablerades 1925 och har sedan dess funnits på Södra Storgatan 35 i Helsingborg. Begravningsbyrån startades av Johan Olsson och togs sedan över av sonen Egon Olsson som drev begravningsbyrån i många år.