Gå till sidans huvudinnehåll

Efter ceremonin

I en begravning ingår fler delar än själva ceremonin. Vi har samlat information som är bra att tänka på såsom minnesstund, begravningsplats och gravsten.

Gravsten

Det finns stora möjligheter att skapa en vacker och personlig gravsten dit ni kan gå för att minnas den avlidna. Vi hjälper gärna till med råd, förslag och inspiration oavsett om ni vill köpa en ny gravsten eller komplettera en befintlig sten. Hos oss får ni hjälp med hela processen - från rådgivning och beställning till att den monteras på begravningsplatsen.
Se gravstenar

Hjälp med sorgen

Reaktionerna på sorg är väldigt olika för varje person och dessa kan även variera över tid. Men det är inte tiden i sig som avgör om sorgen läker, utan det är vad man väljer att göra under den tiden.
Läs mer om sorg

Minnesarmband

Ett minnesarmband kan vara ett sätt att minnas den som inte längre finns med oss. Vårt minnesarmband symboliserar att minnena av den du saknar kommer att finnas för evigt, även om personen inte längre gör det.

Armbandet kan köpas på vår begravningsbyrå till dig själv, eller någon annan som är i sorg. Smycket är unisex.

Bild för Minnesarmband

Juridisk hjälp

I samband med ett dödsfall kan ni behöva juridisk hjälp. Bland annat behöver det göras en bouppteckning och ofta även ett arvskifte. Vår begravningsbyrå samarbetar med sakkunniga juridiska rådgivare som kan hjälpa er.

BouppteckningDödsboförvaltningArvskifteTestamente

Läs vidare