Kontakta oss dygnet runt: 0243-843 74
Kontakta oss dygnet runt

Gylle Begravningsbyrå

Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni, som speglar vem den avlidna var - en hyllning till livet. Vi som möter er på begravningsbyrån har arbetat i många år med att utforma begravningar.

Vi som arbetar på Gylle Begravningsbyrå 

Marie Blomqvist
Marie Blomqvist
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Susanna Falk
Susanna Falk
Administratör
Grace Alderberg
Grace Alderberg
Kundrådgivare
Anna Thoréus
Anna Thoréus
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Andreas Engström
Andreas Engström
Kontorschef

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Om oss

När någon dör lever minnet vidare. Minnet av en personlighet, ett sinne, en karaktär. Minnet av en begravning ska vara ljust och trösterikt och ge er anhöriga kraft att gå vidare i era liv. Har du funderingar på hur du själv skulle vilja utforma din egen begravning och underlätta för dina anhöriga är du välkommen in till oss för att hämta "Vita Arkivet", där du kan fylla i dina önskemål. Detta är helt kostnadsfritt och vi hjälper dig gärna att fylla i det om du behöver vägledning.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Gylle Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Borlänge

Gylle Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Gylle Begravningsbyrå