Kontakta oss dygnet runt: 0243-843 74
Kontakta oss dygnet runt

Gylle Begravningsbyrå

Med värdighet, omtanke och engagemang hjälper vi er att ta tillvara det specifika och vackra i er relation och skapa en begravningsceremoni, som speglar vem den avlidna var - en hyllning till livet. Vi som möter er på begravningsbyrån har arbetat i många år med att utforma begravningar.

ljus-om-oss.jpg

Vi hjälper dig tända ett ljus inför allhelgona

Inför allhelgona hjälper vi på Gylle Begravningsbyrå dig gärna att tända ett ljus vid graven, om du själv inte har möjlighet. Berätta för vem, och var, ljuset ska lysa via formuläret nedan. Tjänsten kostar ingenting.

Jag önskar tända ett ljus:

Kyrkogård:
Typ av gravplats:
Typ av gravplats:

Beställare

Jag önskar bekräftelse med bild på det tända ljuset:
Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Vi som arbetar på Gylle Begravningsbyrå 

Marie Blomqvist
Marie Blomqvist
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Borgerlig Officiant
Susanna Falk
Susanna Falk
Administratör
Grace Alderberg
Grace Alderberg
Kundrådgivare
Anna Thoréus
Anna Thoréus
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Andreas Engström
Andreas Engström
Kontorschef

Om oss

När någon dör lever minnet vidare. Minnet av en personlighet, ett sinne, en karaktär. Minnet av en begravning ska vara ljust och trösterikt och ge er anhöriga kraft att gå vidare i era liv. Har du funderingar på hur du själv skulle vilja utforma din egen begravning och underlätta för dina anhöriga är du välkommen in till oss för att hämta "Vita Arkivet", där du kan fylla i dina önskemål. Detta är helt kostnadsfritt och vi hjälper dig gärna att fylla i det om du behöver vägledning.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Gylle Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Borlänge

Gylle Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Gylle Begravningsbyrå