Minnessidor och dödsannonser

När någon går bort finner många tröst i minnena av den personen. Ibland är det skönt att få vara ensam med sina minnen medan det vissa dagar känns fint att dela dem med andra.

Våra minnessidor är en digital tjänst där familj, vänner och närstående kan dela minnena av en saknad person. På minnessidan går det att dela bilder och filmklipp, skriva hälsningar eller tända ett ljus.

Till våra minnessidor

Begravningsinformation och minnesgåvor

Minnessidan publiceras oftast innan begravningen och det går att lägga upp dödsannonsen även här. På sidan kan ni som är närmast anhöriga också samla information som ni vill att övriga gäster ska känna till. Dels var och när begravningen och minnesstunden äger rum men också hur gästerna kan gå tillväga om de vill ge en minnesgåva. En minnesgåva innebär ofta ett bidrag till en organisation, fond eller förening som betydde mycket för den som har gått bort. När någon ger en minnesgåva via minnessidan skickas alltid ett digitalt gåvobevis till de anhöriga.

Via minnessidan är det också möjligt för gästerna att beställa blommor till begravningen eller till de anhöriga. Om möjligheten att beställa blommor finns syns en länk i anslutning till sidan.

Dödsannonser på minnessidorna

På våra minnessidor går det att hitta publicerade dödsannonser och minnessidor från begravningar som vi har anordnat. Om ni har några frågor om minnessidor eller dödsannonser och vilken information som kan vara bra att dela med gästerna inför begravningen, är ni självklart varmt välkomna att fråga oss. Vi svarar gärna på alla era frågor.