Kontakta oss dygnet runt: 046-20 14 10
Kontakta oss dygnet runt

Durandhs Begravningsbyrå

Begravningsbyrå med lång erfarenhet, stor kunskap och goda referenser. Vi ger dig personlig service och lovar att ta väl hand om såväl den avlidna som dig, familjen och begravningsgästerna. Vår uppgift är att utföra alla dina önskemål på ett personligt och förtroendefullt sätt med respekt för den avlidna och med hänsyn och omtanke om alla efterlevande. Vi har många begravningar i Dalby, Veberöd, Genarp, Staffanstorp och Södra Sandby, men även i Lund, Malmö och trakterna runt Sjöbo, Svedala och Eslöv.

Vi som arbetar på Durandhs Begravningsbyrå

Margaretha Larsson
Margaretha Larsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lotta Mårtensson
Lotta Mårtensson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Per Bergsten
Per Bergsten
Kundrådgivare, Ceremonivärd och Borgerlig officiant

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Om oss

Alla medarbetare hos oss har den kompetens som krävs för att kunna ge dig och dina närmaste den bästa servicen. I våra fina lokaler i Dalby kan ni i lugn och ro planera allt för att begravningen ska bli som ni önskar. Vår målsättning är naturligtvis att du ska bli mer än nöjd med de arrangemang som vi utför på ditt uppdrag.

Lokala samarbeten

Vi tycker det är viktigt med lokal närvaro och samarbetar därför med de lokala blomsterhandlarna i byarna och låter dig bestämma vilken du vill använda. Samma gäller med restauranger och cateringfirmor vid arrangemang av minnesstunder.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Lund

Durandhs Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Historik

Begravningsbyrån Durandh startades 1986 av Kent Durandh. Kent drev och arbetade själv i byrån fram till 2008 då Margaretha Larsson började. Durandhs är kända för sin noggrannhet och att verkligen sätta kunden i fokus och ge tid för det personliga mötet. När vi kommer ut i kyrkorna händer det att kyrkvaktmästarna påminner om Kent Durandhs tumstock som han använde för att se till så att ljusstakar och blommor stod perfekt.

Margaretha, som arbetat tillsammans med Kent, för denna och andra traditioner vidare till Lotta och Per. Vi känner alla ett stort ansvar och en stor glädje i att arbeta på Durandhs Begravningsbyrå.

Durandhs Begravningsbyrå