Kontakta oss dygnet runt: 046-20 14 10
Kontakta oss dygnet runt

Durandhs Begravningsbyrå

Begravningsbyrå med lång erfarenhet, stor kunskap och goda referenser. Vi ger dig personlig service och lovar att ta väl hand om såväl den avlidna som dig, familjen och begravningsgästerna. Vår uppgift är att utföra alla dina önskemål på ett personligt och förtroendefullt sätt med respekt för den avlidna och med hänsyn och omtanke om alla efterlevande. Vi har många begravningar i Dalby, Veberöd, Genarp, Staffanstorp och Södra Sandby, men även i Lund, Malmö och trakterna runt Sjöbo, Svedala och Eslöv.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Måndag – fredag: 09:00 – 16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss. Jourtelefon dygnet runt på 046-20 14 10.

Om oss

Alla medarbetare hos oss har den kompetens som krävs för att kunna ge dig och dina närmaste den bästa servicen. I våra fina lokaler i Dalby kan ni i lugn och ro planera allt för att begravningen ska bli som ni önskar. Vår målsättning är naturligtvis att du ska bli mer än nöjd med de arrangemang som vi utför på ditt uppdrag.

Lokala samarbeten

Vi tycker det är viktigt med lokal närvaro och samarbetar därför med de lokala blomsterhandlarna i byarna och låter dig bestämma vilken du vill använda. Samma gäller med restauranger och cateringfirmor vid arrangemang av minnesstunder.

Historik

Begravningsbyrån Durandh startades 1986 av Kent Durandh. Kent drev och arbetade själv i byrån fram till 2008 då Margaretha Larsson började. Durandhs är kända för sin noggrannhet och att verkligen sätta kunden i fokus och ge tid för det personliga mötet. När vi kommer ut i kyrkorna händer det att kyrkvaktmästarna påminner om Kent Durandhs tumstock som han använde för att se till så att ljusstakar och blommor stod perfekt.

Margaretha, som arbetat tillsammans med Kent, för denna och andra traditioner vidare till Lotta och Per. Vi känner alla ett stort ansvar och en stor glädje i att arbeta på Durandhs Begravningsbyrå.

Vi som arbetar på Durandhs Begravningsbyrå

Margaretha Larsson
Margaretha Larsson
Kontorschef
Lotta Mårtensson
Lotta Mårtensson
Kundrådgivare / Representant
Per Bergsten
Per Bergsten
Kundrådgivare / Representant

Hitta till oss

Besöksadress

Lundavägen 9A

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.