Kontakta oss dygnet runt: 08-755 71 43
Kontakta oss dygnet runt

Danderyds Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå, vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap.Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Öppettider

Måndag – fredag: 08:30-16:30

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Svenska Kyrkan i Danderyd, Östergårds (Danderyds Krog), Cedergrenska, Djursholms Golfklubb, Fredrikhovs Catering, Djursholms Blommor.

Sorgebearbetning

Sorgebearbetning handlar om att samtala, om att få prata om alla de känslor som man bär inom sig. Ibland handlar det om att få uttrycka det som inte blivit sagt men också om att själv bli hörd. I grunden handlar det om att få tillbaka kraften i livet. Vi samarbetar med Anna Hallencreutz som är certifierad genom Svenska Institutet för Sorgebearbetning. Läs mer här.

Historik

Danderyds Begravningsbyrå är öppnades 1979 av John Waerner som även var ägare till Arvid Waerners Begravningsbyrå på Östermalm.

Vi som arbetar på Danderyds Begravningsbyrå 

Monica Persson har arbetat på Danderyds Begravningsbyrå sen 2009, har en lång erfarenhet av yrket. 

Monica Persson
Monica Persson
Kontorschef
Lotta Rensfeldt
Lotta Rensfeldt
Kundrådgivare/Representant

Hitta till oss

Besöksadress

Golfvägen 2 B

Danderyd

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.