Kontakta oss dygnet runt: 08-755 71 43
Kontakta oss dygnet runt

Danderyds Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå, vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap.Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål.

Vi som arbetar på Danderyds Begravningsbyrå 

 

i
Monica Persson
Monica Persson
Kundområdeschef

Monica Persson har arbetat på Danderyds Begravningsbyrå sen 2009 och har en lång erfarenhet av yrket.

Lotta Rensfeldt
Lotta Rensfeldt
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Svenska Kyrkan i Danderyd, Östergårds (Danderyds Krog), Cedergrenska, Djursholms Golfklubb, Fredrikhovs Catering, Djursholms Blommor.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Stockholm

Danderyds Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Sorgebearbetning

Sorgebearbetning handlar om att samtala, om att få prata om alla de känslor som man bär inom sig. Ibland handlar det om att få uttrycka det som inte blivit sagt men också om att själv bli hörd. I grunden handlar det om att få tillbaka kraften i livet. Vi samarbetar med Anna Hallencreutz som är certifierad genom Svenska Institutet för Sorgebearbetning. Läs mer här.

Historik

Danderyds Begravningsbyrå är öppnades 1979 av John Waerner som även var ägare till Arvid Waerners Begravningsbyrå på Östermalm.

Danderyds Begravningsbyrå