Kontakta oss dygnet runt: 08-755 71 43
Kontakta oss dygnet runt

Danderyds Begravningsbyrå

Vi är en traditionell begravningsbyrå, vår verksamhet bygger på vårt personliga engagemang vid kundmötet, erfarenhet och kunskap.Vår målsättning är att vara rådgivande i samband med planeringen av begravningen samt att genomföra begravningen utifrån kundens personliga önskemål.

Vi som arbetar på Danderyds Begravningsbyrå 

 

 Pia Sjöberg
Pia Sjöberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Lotta Rensfeldt
Lotta Rensfeldt
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med Svenska Kyrkan i Danderyd, Östergårds (Danderyds Krog), Cedergrenska, Djursholms Golfklubb, Fredrikhovs Catering, Djursholms Blommor.

Köp gravdekorationer och tillbehör hos oss

På Danderyds Begravningsbyrå erbjuder vi ett sortiment av gravprodukter. Hos oss kan du bland annat köpa gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar som du kan smycka graven med. Vi har även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier till dessa.

Till dig som planerar en begravning kan du köpa fotoramar och unika minneskristaller samt smycken via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster säljer vi även svarta och vita begravningsslipsar samt begravningsblommor.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Stockholm

Danderyds Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Sorgebearbetning

Sorgebearbetning handlar om att samtala, om att få prata om alla de känslor som man bär inom sig. Ibland handlar det om att få uttrycka det som inte blivit sagt men också om att själv bli hörd. I grunden handlar det om att få tillbaka kraften i livet. Vi samarbetar med Anna Hallencreutz som är certifierad genom Svenska Institutet för Sorgebearbetning. Läs mer här.

Historik

Danderyds Begravningsbyrå är öppnades 1979 av John Waerner som även var ägare till Arvid Waerners Begravningsbyrå på Östermalm.

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer
Danderyds Begravningsbyrå