Gå till sidans huvudinnehåll

Vita Arkivet

Det kan kännas konstigt att tänka på sin egen död och begravning. Men att ägna en stund åt just det är en bra idé. Dels av omtanke så att dina anhöriga en dag slipper undra vad du skulle ha önskat. Dels kan det finnas saker som faktiskt är viktiga för dig. I Vita Arkivet kan du skriva ner tankar och önskemål om ditt sista avsked, helt kostnadsfritt.

Till Vita Arkivet

Din begravning – och dina anhörigas

Det är lätt att tänka att den egna begravningen ska bli till så lite besvär som möjligt. Men kom ihåg att en begravning är en mycket viktig stund för dina anhöriga. Det är deras sista avsked. En personlig ceremoni kan bli ett värdefullt minne att bära med sig när livet ska gå vidare.

I Vita Arkivet hjälper du dina anhöriga genom att berätta om egna önskemål. Där finns det också möjlighet att berätta om andra saker som är viktigt för dig att de ska veta om.

Vita Arkivet finns digitalt

Det är enkelt att fylla i Vita Arkivet digitalt. Du loggar in med hjälp av BankID och du kan gå in och göra ändringar när du vill. I den digitala tjänsten kan du lägga upp egna bilagor som Worddokument eller PDF (max 5 stycken). Bilagorna kan exempelvis vara personliga brev som du vill ska komma fram när du inte längre finns.

Vita Arkivet i pappersform

Om du vill fylla i Vita Arkivet i pappersform är du välkommen in till oss för att hämta ett exemplar.

Bild för Vita Arkivet i pappersform

Önskar du hjälp?

Vill du ha hjälp att fylla i Vita Arkivet kan vi självklart hjälpa dig. Välkommen att kontakta oss!

Avtalsvillkor

Vill du veta vilka villkor som gäller när du använder Vita Arkivet?
Läs avtalsvillkoren