Kontakta oss dygnet runt: 0570-100 69
Kontakta oss dygnet runt

Ett minne för livet

En människa du älskat och förlorat lever vidare i dina minnen och i ditt hjärta. För många kan det också kännas bra med något konkret att spara och bära med sig. Tillsammans med vår samarbetspartner Evigt Minne skapar vi unika och vackra minnesprodukter genom att kombinera traditionellt svenskt hantverk med modern teknologi.

 

minnesspaket-webb.jpg

Bevara minnet med DNA

Varje persons DNA är alldeles unikt. Det kan liknas vid en ritning som talar om precis vem din älskade var. Denna ritning kan med hjälp av modern teknologi sparas för all framtid. DNA:t kan sparas i form av ett vackert smycke från Schalins eller i en glaskristall tillverkad av Studio Glashyttan i Åhus.

Bär ett smycke med unikt avtryck

Ett graverat smycke blir ett unikt och vackert minnesföremål. Du kan välja ett fint hängsmycke eller en ring med den avlidnas fingeravtryck. Smycket kan också prydas av en gravyr av handskrift, handavtryck, fotavtryck eller ljudvågor av din älskades röst. Alla våra smycken tillverkas av den välkända smyckestillverkaren Schalins. De står för svenskt hantverk, design och fantastisk kvalitet.