Kontakta oss dygnet runt: 063-13 13 75
Kontakta oss dygnet runt

Brunkullans Begravningsbyrå

Vi på Brunkullans begravningsbyrå lovar att ta väl hand om såväl den avlidna som om dig, familjen och begravningsgästerna. Vi på Brunkullans begravningsbyrå vet vikten av små detaljer och ett varmt och kunnigt bemötande. Därför ger vi på dig alltid ett personligt bemötande med lite extra omtanke.

Vi som arbetar på Brunkullans Begravningsbyrå

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Vi finns även i Brunflo

Brunkullans Begravningsbyrå finns också i Brunflo.

Till Brunflo

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med florister, catering och även vissa restauranger. Vi jobbar också med lokala solister och musiker.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Östersund

Brunkullans Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist
Brunkullans Begravningsbyrå