Kontakta oss dygnet runt: 0693-107 45
Kontakta oss dygnet runt

Ordna begravning

Att planera för en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon nära. Men du behöver inte ordna med begravning själv. Vi hjälper till i varje steg med att utforma begravningen precis som du vill ha den.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera ceremonier inom alla trosinriktningar, självklart även borgerliga begravningar. Vid planeringen utgår vi alltid både från de anhörigas och den avlidnes önskemål. 

När du ska planera en begravning kommer du att ställas in för en lång rad frågor. Det handlar om allt från vilken typ av begravning det ska vara, till att välja musik och gravplats. Vissa beslut kanske känns självklara men andra är betydligt svårare. Ibland har den avlidne själv skrivit ner sina önskemål i ett Vita Arkiv. Det brukar i så fall vara en stor hjälp, inte minst när det gäller frågor kring gravsättningen. 

Allt fler vill att ceremonin ska vara personligt utformad och spegla den människa som avlidit. Det finns många sätt att göra begravningen personlig. Ofta handlar det om detaljer i allt från valet av musik vid ceremonin till vad som serveras vid minnesstunden efteråt. Vi hjälper till med inspiration och kan berätta mer om vilka möjligheter som finns.

Bild på begravning med fyra tända ljus