Kontakta oss dygnet runt: 0693-107 45
Kontakta oss dygnet runt

Bräcke Begravningsbyrå

Hos oss på Bräcke Begravningsbyrå får du råd och hjälp i din svåra stund. Med personlighet, värdighet och professionalitet tar vi ansvar för begravning, bouppteckning, försäkringar, gravsten med mera. Ta kontakt med oss så att vi kan mötas och under lugn och ro tillsammans gå igenom begravningen. Vi gör även hembesök och arbetar i hela Bräcke kommun, oavsett om ni finns i Bräcke, Kälarne, Gällö, Pilgrimstad eller någon annanstans i kommunen kan vi hjälpa er.

Vi som arbetar på Bräcke Begravningsbyrå

Anna Vedin
Anna Vedin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Tobias Blomqvist
Tobias Blomqvist
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med florister, catering och även vissa restauranger. Vi jobbar också med lokala solister och musiker.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall 

Bräcke Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer