Kontakta oss dygnet runt: 0693-107 45
Kontakta oss dygnet runt

Bräcke Begravningsbyrå

Hos oss på Bräcke Begravningsbyrå får du råd och hjälp i din svåra stund. Med personlighet, värdighet och professionalitet tar vi ansvar för begravning, bouppteckning, försäkringar, gravsten med mera. Ta kontakt med oss så att vi kan mötas och under lugn och ro tillsammans gå igenom begravningen. Vi gör även hembesök och arbetar i hela Bräcke kommun, oavsett om ni finns i Bräcke, Kälarne, Gällö, Pilgrimstad eller någon annanstans i kommunen kan vi hjälpa er.

Vi som arbetar på Bräcke Begravningsbyrå

i
Berith Nilsson
Berith Nilsson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Berith Nilsson har jobbat som kundrådgivare sedan 2006.

Anna Vedin
Anna Vedin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Linus Thomsson
Linus Thomsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med florister, catering och även vissa restauranger. Vi jobbar också med lokala solister och musiker.

Kontakta oss

Samtycke

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera minnesstunden. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till oss. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.