Kontakta oss dygnet runt: 0551-20466
Kontakta oss dygnet runt

Bengtzings Begravningsbyrå

Vi hjälper till med allt när det gäller utformning och genomförande av en begravning i Gullspång.

Vi som arbetar på Bengtzings Begravningsbyrå 

Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd
Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Med omtanke om oss alla behöver vi hjälpas åt att minska smittspridningen av coronaviruset. Men även om coronaviruset fortsätter att sprida sig i samhället kan du fortfarande känna dig trygg med att vi hjälper dig att planera och genomföra begravningen.

Läs mer om hur vi hjälper dig

Historik

Bengtzings Begravningsbyrå grundades redan 1936 av Hjalmar Bengtzing i Rudskoga. Begravningar är ju en traditionsfylld händelse och förändringar sker i maklig takt. Men trots allt är det många år sedan 1936 och samhället ser annorlunda ut så vi har följt med de förändringar som skett, utan att ge avkall på värdighet och respekt för den avlidna så väl som för dess anhöriga.
Från att varit på olika adresser finns vi sedan 2020 på Storgatan 18 i Gullspång. Härifrån hjälper vi till i de natursköna trakterna kring sjön Skagern.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med ett flertal duktiga florister och olika typer av catering i närområdet för att ge er ett fint och minnesvärt avsked efter era önskemål.

Våra minnessidor och dödsannonser

På våra minnessidor kan du hitta dödsannonser, information om ceremonin, anmäla dig till minnesstund, ge en minnesgåva och beställa blommor.

Till våra minnessidor

Samarbete med Familjens Jurist i Skövde

Bengtzings Begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist som är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte och testamente.

Till Familjens Jurist

Är du medlem i någon av våra ägarorganisationer?

Om du är medlem i någon av våra ägarorganisationer har du rätt till förmåner hos oss och vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Se alla ägarorganisationer