Gå till sidans huvudinnehåll

Ett minne för livet

En människa ni älskat och förlorat lever vidare i era minnen och i era hjärtan. För många kan det också kännas bra med något konkret att spara och bära med sig. Tillsammans med vår samarbetspartner Evigt Minne skapar vi unika och vackra minnessaker genom att kombinera traditionellt svenskt hantverk med modern teknologi.

Bär ett smycke med unikt avtryck

Ett graverat smycke blir ett unikt och vackert minnesföremål. Ni kan välja ett fint hängsmycke eller en ring som kan prydas med den avlidnas fingeravtryck eller ljudvågor av er älskades röst. Alla smycken tillverkas av den välkända smycketillverkaren Schalins. De står för svenskt hantverk, design och fantastisk kvalitet. Smyckena tillverkas i 935 silver och är nickelfria.
Se smycken med unikt avtryck

Bevara minnet med DNA

Varje persons DNA är unikt. Det kan liknas vid en ritning som talar om precis vem er älskade var. Denna ritning kan med hjälp av modern teknologi sparas för all framtid i form av ett vackert smycke eller en glaskristall. Smycket kan bäras för att minnas den ni älskar och minneskristallen kan fylla rummet med värme, närhet och harmoni.

Alla DNA-smycken tillverkas av den välkända smycketillverkaren Schalins. Minneskristallerna görs för hand i Studio glashyttan i Åhus.

Minnespaket med smycke eller kristall

Minnesprodukter med DNA kan endast köpas som ett minnespaket. Då ingår följande:

  • En glasampull med DNA
  • En valfri minnesprodukt; smycke eller minneskristall
  • Infattning av DNA i vald minnesprodukt
  • Certifikat och intyg
  • Förvaringsbox
  • Till minnespaketet går det att beställa till extra minneskristall eller smycke om ni önskar.